2013年12月10日火曜日

Feeling like pasta!

Hi All! This is Sayaka.
It's been a quite long time...! Hope you are well.  I can't believe that 2013 will be over soon.
2013 for me, was really great year. A lot of new things and many difficult things as well but much more happiness and joy! Thank you so much for all of you.

I'm feeling like pasta lately and was trying new recipes.

みなさまこんにちは。さやかです。
またまた随分ご無沙汰してしまいました。
みんな元気にしていますか?
NYのながーい冬。寒いのは苦手だけど、冬の空気は澄んでて好きだし、ホリデーシーズンってわくわくするもの。
気づけばもう年の暮れですね。2013年は新しい挑戦の年でした。そして困難も正直沢山あったけど、それを超える喜びを感じられた素晴らしい一年でした!心から、みなさまに感謝です。

さて!最近何を作っているかというと。。。珍しくパスタな気分です。


Rosemary lemon cream sauce with black truffle
Olive oil, garlic, heavy cream, rosemary, lemon juice & zest, black truffle pate, salt & black pepper, orecchiette

ローズマリーとレモンとブラックトリュフのクリームパスタ 



Brussel sprouts, walnuts, cheese fusilli
芽キャベツ、くるみ、チーズのパスタ



not pasta but...
minestrone 
たっぷり野菜のミネストローネ

vegetable soup stock (broccoli stem, celery, carrot, bay leaf, garlic, clove, onion, thyme etc)
onion, carrot, celery, sweet potato, zucchini, yellow squash, garlic, tomato, basil, salt, back pepper, olive oil, butter, parmesan cheese




Have a great holiday!

0 件のコメント:

コメントを投稿